Wij leveren koeling

Koeling

4 juni 2019

Wij zijn overgegaan op de levering van koeling.
Dit doen wij, door water met een temperatuur van 16 à 17 graden Celcius door de leidingen te laten stromen. Hierdoor kunnen ruimtes, met een temperatuur vanaf ca. 22°C, worden gekoeld.
Koeling kan naar behoefte worden afgenomen, het verbruik heeft geen invloed op het vaste bedrag dat hiervoor betaald wordt.
Voor een goede werking van de WKO installatie is balans van groot belang. De warmte die gedurende de warme zomermaanden uit het gebouw wordt onttrokken is nodig, om in de koude maanden de woningen van warmte te kunnen voorzien. De combinatie van de levering van warmte en de levering van koeling draagt bij aan een duurzame WKO installatie.

Lees hier meer over koeling: Specificatie van Leveringscondities en Installatieparameters WarmCruquius 2019-01

ALGEMEEN:

Het DRIES systeem draait naar behoefte. Wij hebben geen storing te melden.
Ervaar je dit anders, laat ons dit dan weten via service@WarmCruquius.nl. Dan gaan we voor je aan de slag.

Bereiding warm water:
De DRIES-box maakt warm water met een temperatuur van ca. 60°C en een capaciteit van ca. 10 liter per minuut (cw klasse 5). Wij noemen dit verhoogd comfort. Dit hanteren wij als standaard instelling in je appartement. De appartementen met een dubbele badkamer zijn standaard uitgerust met een capaciteit van ca. 12 liter per minuut.

Tijdens een laatste update van ons CRM systeem is bij enkele percelen de data van het geleverde watercomfort foutief ingelezen.
Bewoners die met de jaarnota onterecht zijn aangeslagen voor een watercomfort van 12L i.p.v. de geleverde 10L ontvangen hiervoor een correctie op de jaarnota.